Namizno stenska ura, uporabljeni materiali: okvir iz lesa (mediapan), prevlečen z akrilno maso, obarvan glede na motiv, oziroma vaš logo, stojalo pleksi steklo, dimenzije 13,5x13,5 cm, teža 0,2 kg, kartonska embalaža.

Po želji natisnemo motiv po vašem izboru. V tem primeru vam morebitne stroške oblikovanja zaračunamo po dogovoru, če gre za zahtevenejše oblikovanje ali motiv, oziroma glede na količino naročenih izdelkov.

 

Pokličite, 04 5802 145, gsm 041 534 721 ali pošljite e-mail, neobvezno, dogovorimo se za sestanek, za brezplačen vzorec.

Nekoliko večja je namizno stenska ura, z dimenzijami 20x20 cm, prav tako je lahko namizna ali stenska.

 

Vsi izdelki so slovenski proizvod. V naše ure vgrajujemo kvaliteten nemški kvarčni mehanizem U.T.S. in imajo enoletno garancijo, zagotovljero življensko dobo 6 let.

Vam ni vseeno, kaj daste iz rok? Ljudem, od katerih je odvisen tudi vaš poslovni rezultat ob koncu leta? Ki jih cenite? Se strinjate, da vaše poslovno darilo ni potrošno blago? Da je boljše in prijaznejše, če mu lahko dodate svoj pečat? Prijazno na dotik, prijazno za vašo denarnico? Da si zaslužite, da je narejeno posebej za vas in vašega poslovnega partnerja, za prijazno ceno, ki si jo lahko privoščite...

 

personalizirana darila namizna,stenska ura
ura z vašim motivom
NAMIZNO STENSKA URA Z VAŠIM MOTIVOM
<Nazaj-poslovna darila
<Nazaj-poslovna darila
Pokličite: 04 5802 145 ali gsm; 041 534 721, pošljite vašo predlogo na naš e-mail, neobvezno, da vam izdelamo brezplačen vzorec!!